Menu

Brugernavn:
Lessor_registrering_loenn.jpg

Sparer tid og øker effektiviteten

LESSOR-Portalen hjelper med å holde styr på de variable registreringer som til daglig blir utført av deres medarbeidere. Når registreringen skjer elektronisk unngås dobbeltregistreringer og risikoen for å avlese et utydelig dokument feil, utgår. Dere får altså en enklere, raskere og mer sikker arbeidsprosess til glede for medarbeidere, avdelingsledere og lønnskontoret.

Enkel formidling av informasjon, dokumenter og lønnsslipper

Både ledere og medarbeidere har lett tilgang til den informasjon som gjelder de. Det kan f.eks. være opplysninger om restferie eller andre saldoer, dokumenter som har relevans for den enkelte medarbeider eller hele bedriften, eller spørsmål om registreringer er godkjent.

Alle typer dokumenter som dere ønsker at medarbeiderne skal ha tilgang til, kan legges opp på LESSOR-Portalen. Slik er all relevant informasjon samlet på ett sted. Også lønnsslipper kan overføres fra lønnssystemet til LESSOR-Portalen, og dermed sparer dere tid og penger.

Sikrer korrekt dokumentasjon

Det kan være vanskelig å holde overblikket over hvilken dokumentasjon som kan kreves i forbindelse med kilometerregistreringer. Når en medarbeider registrerer kilometer i LESSOR-Portalen blir det tatt hensyn til alle regler for dokumentasjonen.

Reiseregninger uten problem

Med Reiseregninger via LESSOR-Portalen kan dere enkelt klare de administrative prosedyrer i forbindelse med reiseregninger. Løsningen håndterer alle typer utlegg og er tilgjengelig via nettleser og app. Uansett om en medarbeider har betalt kontant eller med et firmakort er det enkelt å registrere utlegget i LESSOR-Portalen. Bilag kan blant annet lastes opp som et bilde som forenkler prosessen og dermed sparer tid.