Menu

Brugernavn:
Lessor_registrering_loenn.jpg

1. juni 2016

Som noe nytt kan dere med LESSOR-Portalen enkelt håndtere de administrative prosedyrer i forbindelse med reiseregninger.

Reiseregning via LESSOR-Portalen håndterer diett og alle type utlegg. Med tilgang via nettleser og app kan både medarbeider og godkjenner håndtere regninger, hvor som helst og når som helst. Uansett om en medarbeider har betalt kontant eller med et firmakort er det enkelt å registrere utlegget i LESSOR-Portalen.

Med Reiseregning sparer dere tid. Løsningen er nettbasert, og dere skal hverken installere programvare eller tenke på sikkerhet, sikkerhetskopi eller tilgjengelighet. Gjennom den enkle og brukervennlige elektroniske registreringen, får både medarbeider og godkjenner et godt overblikk over reiseregningene.

Nøkkelfunksjoner
Utover at Reiseregning i LESSOR-Portalen er enkel å bruke og sikrer en fleksibel prosess, inneholder funksjonen en rekke nøkkelfunksjoner:

  • Enkel registrering av alle typer utlegg
  • Ta bilde av et bilag og last det direkte opp
  • Lett brukertilgang via nettleser eller app
  • Støtter økonomisystemer
  • Sikrer lovpliktig dokumentasjon av utgifter

Klikk her hvis du ønsker å vite mer om LESSOR-Portalen og Reiseregning, eller kontakt oss på telefon +45 4816 6000 eller salg@lessor.no.