Menu

Brugernavn:
Lessor_nettbasert_loennssystem.jpg

3. november 2016

Peter Colsted tiltrådte som direktør den 11. oktober med det daglige ansvar for hele LESSOR-Gruppen. Peter Colsted har både dansk og internasjonal ledelseserfaring fra Microsoft og har dessuten vært CEO for IT-virksomheten Secunia.
Peter Colsted overtar direktørposten etter Henrik Fich.

Nytt styre

Den nordiske kapitalfond Axcel, som tidligere på året kjøpte LESSOR-Gruppen, kan som ledd i den nye ledelsesendring også presentere et nytt sterkt styre. Klaus Holse, administrerende direktør i SimCorp, blir ny styreleder. Styret vil derutover bestå av Jesper Eiby, Marketing ansvarlig i Nordeuropa for Google, samt Christian Bamberger Bro og Nikolaj Vejlsgaard fra Axcel.

Endringene i ledelsen og styret medfører ikke endringer for kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere i LESSOR-Gruppen.

Peter Colsted og det nye styre vil fortsette arbeidet med LESSOR-Gruppens vekstpotensial og den løpende utvikling og internasjonalisering av Software løsningene.

1. september 2016

Hos LESSOR hjelper vi deg med å finne den riktige løsningen til dine behov innenfor LØNN, TID, HR og Vaktplanlegging.

Kontakt vårt salgsteam på e-post eller per telefon på +45 48 16 60 00 for å få en uforpliktende samtale om våre løsninger. Vi står klar til å svare på dine spørsmål og gi deg råd basert på dine ønsker.

Du er også velkommen til å lese mer på våre hjemmesider eller ved å bestille informasjonsmateriale om våre løsninger.

Siden 1972 har vi levert effektive og fleksible IT-løsninger for håndtering av LØNN, TID, HR og Vaktplanlegging til små-, mellomstore- og store virksomheter. Over 35000 danske virksomheter og 1500 internasjonale virksomheter bruker i dag en eller flere av våre løsninger.

Vi ser frem til å høre fra deg!

1 juli 2016

Visste du at LESSOR-Workforce gjør vaktplanlegging enklere og at du samtidig kan spare tid?

Med LESSOR-Workforce blir vaktplanleggingen effektiv og digital. Med systemet unngår du lite fleksible vaktplanleggingsprosesser og arbeidsganger, og kan også vinne tid ved å overføre data til lønnsprogrammet deres. Ansvarlig for vaktplanleggingen og medarbeiderne har alltid tilgang til den aktuelle vaktplanen via en nettleser. Vaktplanleggingen blir også enklere med LESSOR-appen som gir medarbeiderne et fullt overblikk over vaktplan, beskjeder og ledige vakter. Med konstant tilgang til all viktig informasjon blir arbeidsprosessen mer fleksibel.

Prøv LESSOR-Workforce gratis for å se om det er den rette løsningen for dere.

Klikk her om du vil vite mer om LESSOR-Workforce eller kontakt oss på +45 48 16 60 00 eller på e-post.

12. juni 2016

Klikk her for at lese hele casen (på dansk).